ՌԵՍՏՈՐԱՆՆԵՐ
«Ten» ճապոներեն նշանակում է «դրախտ», իսկ «Ramen-Ten» անունը կարող է թարգմանվել որպես «ռամեն դրախտ» կամ «ռամեն աշխարհ»:
«Ramen-Ten» ռեստորանի հիմնական ուտեստը և ճաշացանկը ստեղծել է ճապոնացի խոհարար Կազուհիկո Կիջիմոյի աշակերտը, ով Ռուսաստանում հիմնել է ռամենի բաղադրիչների առաջին մասնավոր արտադրությունը:
Ճաշացանկը պարունակում է տավարի, ծովախեցգետնի, հավի և խոզի մսով առաջատար ուտեստի ութ տարբերակ: Մենյուի շրջանակներում ռամենը բաժանված է երկու տեսակի։ Որոշ ուտեստներ եփվում են թափանցիկ բուրավետ արգանակի վրա, որը եռում է չորս ժամ, մյուսները՝ ավելի պինդ արգանակի վրա՝ ութ ժամ ցածր ջերմության վրա։
«Ramen-Ten»-ի ինտերիերը մինիմալիստական է, հարմարավետ կահույքով, ժամանակակից արվեստագետների աշխատանքներով, ինչպես նաև առաստաղի անսովոր դեկորացիաներով, որոնք իրենց ինքնատիպությամբ Ձեզ կտանեն փոքրիկ Ասիա։