ՏԵՂԱԿԱՆ ԱՐՏԱԴՐԱՆՔ
«Արարատ» կոնյակների արտադրության հիմքերը դրվել են 1887 թվականին:
Կոնյակների ուղին սկսվում է շռայլ հայկական արևով լցված Արարատյան դաշտավայրից և Տավուշի լեռնային տարածաշրջանից, որը հայտնի է իր անտառներով և աներևակայելի մաքուր օդով:
Խորհրդանշական խմիչքի հիմնական բաղադրիչներն են Արարատյան դաշտում աճեցված խաղողը, կովկասյան կաղնու փայտը, որից պատրաստվում է հնացման տակառները, Կաթնաղբյուրի ակունքի ջուրը և վարպետների տաղանդը, ովքեր պահպանում են «Արարատ» կոնյակների արտադրության հարուստ ժառանգությունը:
«Արարատ» կոնյակները հայտնի են աշխարհի ավելի քան 50 երկրներում և նրանց ամբողջ գաղտնիքը Հայաստանի արևի, ջրի և հողի մեջ է:
Իսակովի պող․ 2
+37410 510 100